top of page
windows-of-opportunity-logo-kleur.png

In september 2020 is in reactie op de coronacrisis Windows of Opportunity van start gegaan. Tijdens intensieve, inspirerende residency weken bij Akoesticum werden door 25 jonge musici 10 heel verschillende muziekproducties ontwikkeld.

Ons team ondersteunde hen met artistieke en zakelijke coaching. Er werden promotievideo's opgenomen om de concertvoorstellingen mee onder de aandacht te brengen van programmeurs. Tot onze vreugde konden we binnen de maatregelen ook try-outs in Ede en Utrecht organiseren. Iedere productie werd op die manier meerdere malen live uitgevoerd voor publiek. Ze waren bovendien als livestream thuis te volgen voor wie geen kaartje meer kon krijgen of voor alle zekerheid liever thuisbleef.

Windows of Opportunity was een succes en de meeste voorstellingen zullen de komende tijd opnieuw te beluisteren en beleven zijn in zalen en op festivals.

Bestuur en organisatie onderzoekt momenteel of het haalbaar is om in 2021 nieuwe residency's te organiseren. Zolang het oude normaal nog ver te zoeken is, blijft het doel van onze werkplaats actueel.

De 10 producties van 2020

logo-cultuurmakers-fonds.png
SEM.png
Akoesticum.jpg
KFH Staand RGB_groot.jpg
bottom of page